| Karışık Hoşaf - Karışık Hoşaf Tarifi Karışık Hoşaf MALZEMELER (10 kişilik) Ayva yarım kilo Elma yarım kilo Kayısı yarım kilo Üzüm çekirdeksiz yarım kilo Karanfil 5 adet Şeker 3 Su bardağı Su 6 Su bardağı YAPILIŞI: Ayva ve Elma yıkanır, soyulup küçük küçük doğranır. 8 su bardağı suda önce ayva biraz pişirilir, sonra elmalar ve üzümler de katılarak pişirme işlemine devam edilir. En son olarak kayısı ilave edilir. Şeker ile Karanfil de katılarak biraz daha kaynatılıp soğumaya bırakılır. Kompostoların üzeri nar taneleri ile süslenebilir. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |