Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.07.12, 23:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Yusuf Suresini Görmek - Rüyada Yusuf Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Yusuf Suresini Görmek - Rüyada Yusuf Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yusuf Suresi Rüya Tabiri

Rüyasında Yusuf suresini okudugunu veya okundugunu görenek önce bir kötülüge ugrarsa da sonunda hayır ve nimete kavuşur. Çok yolculuk yapar. Gurbete gidip orada menfaat görür. Sıkıntıdan genişlige çıkar. Şerefe, paraya ve bolluga nail olur. Sözünde sadık, emniyetli, iyi kalpli olur, gurbete düşerek mal ve kısmete nail olur. Mala ve büyük bir mevkiye ulaşır, Allah (C.C.) ölüm anında can verişi kolaylaştırır. Fakirlikten zenginlige, sıkıntıdan feraha, alçaktan yüksege ulaşır. Bir başka rivayete görede: Rüyada Yusuf süresini veya ondan bir parçayı okudugunugörmek; akrabalarından düşmanı çok olmaya işaret ettigi gibi, fakirlikten zenginlige, zilletten izzete, sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yusuf Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla