| Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi İstanbul Bahçelievler Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi İstanbul Bahçelievler Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi Santral: 0 (212) 641 22 71 0 (212) 641 22 87 Faks: 0 (212) 641 22 87 Okul Müdürü: Tel: 0 (212) 643 59 50 Adres: Mehtap Sok. No:2 Bahçelievler / İstanbul URL: T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi || İstanbul - Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı E-Posta: 750347@meb.k12.tr Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Bahçelievler ilçesinin en uç noktasında, E-5 otoyolunun kenarında; Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu ve Güngören ilçelerinin kesiştiği noktada yer almaktadır. Okulumuz Türk Böbrek Vakfı Hizmet Hastanesi ile Osmaniye Mezarlığı’nın arasındadır. Özel aracıyla Cevizlibağ istikametinden gelenlerin geleceklerin E-5’te Merter girişini geçtikten sonra yan yola girmeleri, Şirinevler istikametinden gelenlerin ise Ömür Plaza yanındaki yan yolu takip etmeleri gerekmektedir. Eminönü ve Bakırköy yönünden geleceklerin Bakırköy otobüslerini; Şirinevler yönünden geleceklerin Cevizlibağ istikametine giden herhangi bir otobüsü kullanarak Ömür durağında inmeleri gerekmektedir. Aksaray-Havalimanı Hafif Metro hattını kullanacaklar için en yakın istasyon Bakırköy-İncirli, Zeytinburnu-Bağcılar Tramvayı’nın kullanacaklar için en yakın istasyon Mehmet Akif’tir. Metrobüsü kullanacaklar için en yakın istasyon İncirli (Ömür Plaza)’dır. |