Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.06.12, 04:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi İstanbul Bahçelievler

Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi İstanbul Bahçelievler

Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi

Santral:
0 (212) 641 22 71
0 (212) 641 22 87

Faks:
0 (212) 641 22 87

Okul Müdürü:
Tel: 0 (212) 643 59 50

Adres:
Mehtap Sok. No:2 Bahçelievler / İstanbul
URL: T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi || İstanbul - Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı
E-Posta: 750347@meb.k12.tr

Ulaşım Bilgileri:

Okulumuz Bahçelievler ilçesinin en uç noktasında, E-5 otoyolunun kenarında; Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu ve Güngören ilçelerinin kesiştiği noktada yer almaktadır. Okulumuz Türk Böbrek Vakfı Hizmet Hastanesi ile Osmaniye Mezarlığı’nın arasındadır.

Özel aracıyla Cevizlibağ istikametinden gelenlerin geleceklerin E-5’te Merter girişini geçtikten sonra yan yola girmeleri, Şirinevler istikametinden gelenlerin ise Ömür Plaza yanındaki yan yolu takip etmeleri gerekmektedir.

Eminönü ve Bakırköy yönünden geleceklerin Bakırköy otobüslerini; Şirinevler yönünden geleceklerin Cevizlibağ istikametine giden herhangi bir otobüsü kullanarak Ömür durağında inmeleri gerekmektedir.

Aksaray-Havalimanı Hafif Metro hattını kullanacaklar için en yakın istasyon Bakırköy-İncirli, Zeytinburnu-Bağcılar Tramvayı’nın kullanacaklar için en yakın istasyon Mehmet Akif’tir.

Metrobüsü kullanacaklar için en yakın istasyon İncirli (Ömür Plaza)’dır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla