--->: Babalar Günü Şiirleri Allahım, Babamın Ölümünü Gösterme Bana Bana sorsalar bu dünyada neyden korkuyorum diye Cevap vermekten korkarım bilmiyorum niye Belki kendime birşey olacağından değil daha çok Başkaları için korkmamdandır Belkide bazenleri kendimi bile anlamamamdandır… Söyleyeyim genede: 3 şeyden korkarım bu hayatta Bir: Ailemden ayrı kalacaımmdan bu yaşamda İki: Dinimi unutacağımdan bu yolda Üç: Babamın benden önce ölebileceğinden bu hayatta… Üçüncüsünden en çok korkuyorum Bunu düşünmeden duramıyorum Ya gidip yanlız bırakırsa bizi bu dünyada Ne yaparız biz yanlız başımıza? En çok üzülen Ben olurum tabi Bana bunu yaşatma lütfen, Ya Rabbi Babam benim her şeyim bitanemdir Onsuz ben bu dünyada eksiğimdir. Ne olur onun arkasından ağlatma beni Dua kapım olarak seçtim seni Biliyorsun, her akşam dua ederim sana: Ne olur Allahım, Babamın ölümünü gösterme bana! Kardeşlerim ne yapar onsuz Hayat gelir bize birden olumsuz Ne anlatırız biz o miniklere Yalan söyleyebilirmiyiz ki bile bile? Ya sorsalar “Babamız nerde” diye Diyemeyiz ki “O gitti Türkiye’ye” İnanmazlar, çünkü onlarda biliyorlar Bu dünyada en çok Babalarından seviliyorlar… Bak Allahım, görüyorsun işte herşeyi Artık edebilirsin sen bu tercihi: Ya beni ondan önce al yanına Ya’da hepimiz birlikte olalım o’da devam etsin Baba olarak yaşamına |