--->: Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi 101. Isparta MSB Isparta Asker Hastanesi 102. Mersin Sağlık Bakanlığı Mersin Devlet Hastanesi 103. Mersin Sağlık Bakanlığı Toros Devlet Hastanesi 104. Mersin Sağlık Bakanlığı 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesi 105. Mersin Üniversite Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi 106. İstanbul Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 107. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bakırköy Prof.Dr.Mazhar Osman Ruh Sağ. ve Sinir Hast. Hastanesi 108. İstanbul Sağlık Bakanlığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 109. İstanbul Sağlık Bakanlığı Büyükçekmece Devlet Hastanesi 110. İstanbul Sağlık Bakanlığı Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 111. İstanbul Sağlık Bakanlığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi 112. İstanbul Sağlık Bakanlığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 113. İstanbul Sağlık Bakanlığı Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi 114. İstanbul Sağlık Bakanlığı Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 115. İstanbul Sağlık Bakanlığı Dr. S. Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araş. Hast. 116. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 117. İstanbul Sağlık Bakanlığı Beykoz Devlet Hastanesi 118. İstanbul Sağlık Bakanlığı İstanbul 70. Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 119. İstanbul Sağlık Bakanlığı Silivri Prof.Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi 120. İstanbul Sağlık Bakanlığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 121. İstanbul Sağlık Bakanlığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi 122. İstanbul Sağlık Bakanlığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 123. İstanbul Sağlık Bakanlığı Eyüp Devlet Hastanesi 124. İstanbul Sağlık Bakanlığı Kartal Devlet Hastanesi 125. İstanbul Sağlık Bakanlığı Paşabahçe Devlet Hastanesi 126. İstanbul Sağlık Bakanlığı Şişli Devlet Hastanesi 127. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Arş. Hastanesi 128. İstanbul Üniversite İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi 129. İstanbul Üniversite İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi 130. İstanbul Üniversite Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 131. İstanbul Üniversite Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 132. İstanbul MSB Kasımpaşa Deniz Hastanesi 133. İstanbul MSB Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Hastanesi 134. İstanbul MSB Gümüşsuyu Asker Hastanesi 135. İzmir Sağlık Bakanlığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 136. İzmir Sağlık Bakanlığı Dr.Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araş. Hast. 137. İzmir Sağlık Bakanlığı Karşıyaka Devlet Hastanesi 138. İzmir Sağlık Bakanlığı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi 139. İzmir Sağlık Bakanlığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 140. İzmir Sağlık Bakanlığı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi 141. İzmir Sağlık Bakanlığı Aliağa Petkim Devlet Hastanesi 142. İzmir Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi 143. İzmir Sağlık Bakanlığı Ödemiş Devlet Hastanesi 144. İzmir Üniversite Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 145. İzmir Üniversite Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 146. İzmir MSB Güzelyalı Hava Hastanesi 147. İzmir MSB İzmir Hava Hastanesi 148. İzmir MSB Mevki Asker Hastanesi 149. Kars Sağlık Bakanlığı Kars Devlet Hastanesi |