Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi
1. Adana Sağlık Bakanlığı Adana Devlet Hastanesi 2. Adana Sağlık Bakanlığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Adana Sağlık Bakanlığı Çukurova Devlet Hastanesi 4. Adana Üniversite Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 5. Adıyaman Sağlık Bakanlığı Adıyaman Devlet Hastanesi 6. Afyonkarahisar Sağlık Bakanlığı Afyon Devlet Hastanesi 7. Afyonkarahisar Sağlık Bakanlığı Kocatepe Devlet Hastanesi 8. Afyonkarahisar Üniversite Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 9. Ağrı Sağlık Bakanlığı Ağrı Devlet Hastanesi 10. Ağrı MSB Ağrı Asker Hastanesi 11. Amasya Sağlık Bakanlığı Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi 12. Ankara Sağlık Bakanlığı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi 13. Ankara Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14. Ankara Sağlık Bakanlığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 15. Ankara Sağlık Bakanlığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 16. Ankara Sağlık Bakanlığı Dr. S.Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 17. Ankara Sağlık Bakanlığı Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi 18. Ankara Sağlık Bakanlığı Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19. Ankara Sağlık Bakanlığı Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi 20. Ankara Sağlık Bakanlığı Dışkapı Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 21. Ankara Sağlık Bakanlığı Etlik İhtisas Hastanesi 22. Ankara Sağlık Bakanlığı Ulus Devlet Hastanesi 23. Ankara Üniversite Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina ve Dikimevi Hastanesi