Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu Ilıca Erzurum - Erzurum Ilıca Toprakka Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu Ilıca Erzurum - Erzurum Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu Erzurum Ilıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ERZURUM / ILICA Adı: ILICA TOPRAKKALE ZİYAETTİN ÖZATALAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Toprakkale Köyü Ilıca-Erzurum Telefon Numarası: 442 6432169 Faks Numarası: 442 6432169 E-mail Adresi: Web Adresi: - |