| Natalya Biyografisi - Natalya Hayatı - Natalya Kimdir - Smackdown Yıldızı Natalya Natalya Biyografisi - Natalya Hayatı - Natalya Kimdir - Smackdown Yıldızı Natalya Biyografisi - Natalie "Nattie" Katherine Neidhart Biyografisi Natalya, Natalie "Nattie" Katherine Neidhart (D. 27 Mayıs 1982 Calgary, Alberta, Kanada) Profesyonel Amerikan güreşçisidir. Smackdown Yıldızı Natalya (Natalie "Nattie" Katherine Neidhart) Natalie "Nattie" Katherine Neidhart WWE Divası, Kanadalı Profesyonel güreşçidir. WWE'nin Smackdown brandında çalışıyor ring adı ile Natalya olarak. Natalya at a WWE live event in 2010 Natalya bir 3. Nesil güreşçisidir çünkü Hart Ailesinden gelmektedir. Ve doğal olarak Hart ailesi tarafından çalıştırılmıştır. 2000-2001 Stampede Wrestling'de eğitim almış ve güreşe o yıllarda başlamıştı. 2003-2005 bir çok ülkede egitim almıştır İngiltere'den Japonya kadar. 2006'da SüperGirls Champion olmuştur. Natalya antes de un combate 2007'de WWE ile imzalaşmıştır. WWE'de onu FCW'dan OVW'ya bir çok yere eğitim için yönlendirmiştir. FCW'da kuzeni David Hart Smith'in menejerliğini yapmıştır ve sevgilisi Tyson Kidd'in. 2008'de WWE'e debut yapmıştır Victoria'nin en yakın arkadaşı olarak. Victoria ile takım oluşturarak Heel karakter olmuştur. Bir sonraki yıl ECW'a Tyson Kidd'in menejeri olarak debut yapmıştı. Sonradan onlar ve David ile The Hart Dynasty'yi kurdular ve Smackdown'a gittiler Nisanda. Yine aynı yıl THD Tag Team Champions olmuştu böylece WWE Raw'a gitmiştiler. Grup dağılınca Natalya, Divas Championship kemerini kazanmıştır. Sonraki Nisan Natalya SD'e Draft edilmiştir. Ve hala SD'de çalışıyor. Natalya on Raw Kasım 2008 Bitirici Hareketleri German Suplex Nattie by Nature Sharpshooter İmza Hareketleri Discus Clothesline Driver Vertical Snap Surfboard Smackdown Yıldızı Natalya (Natalie "Nattie" Katherine Neidhart) Menejerliğini Yaptıkları David Hart Smith & Tyson Kidd AJ Lee Kaitlyn Neidhart using the Sharpshooter on Ariel at a Shimmer Women Athletes show. Giriş Müzikleri Yeah Baby Ne Foundation Natalya (center) with the other members of The Hart Dynasty, Tyson Kidd (left) and David Hart Smith. Başarıları GirlPower (1 kere) PWI Top 50 Womas (23. oldu) Divas Championship (1 kere) Neidhart in 2007 at a Florida Championship Wrestling show. Natalya as the WWE Divas Champion in January 2011. --------------Tualimforum İmzam-------------- Eylül |