Ezgi Mola Biyografisi - Ezgi Mola Hayatı - Ezgi Mola Kimdir? Ezgi Mola Biyografisi - Ezgi Mola Hayatı - Ezgi Mola Kimdir? Ezgi Mola 1983 yılında İstanbul'da doğdu. 2000 yılında Akademi İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve orada dört yıl okudu. Aydoğan Temel’den iki yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in önderliğinde bir kaç arkadaşıyla birlikte tiyatro kurdu ve "Çürük Elma" adında bir gençlik oyunuyla sahne dünyasına adım attı. Lise ikinci sınıfa giderken rol aldığı Kartal Tibet'in yönetmenliğini üstlendiği "Karate Can" ile de ilk televizyon dizisi deneyimini kazandı. Filmografi 2010 Veda / Zülfü Livaneli 2006 Hayatımın Kadınısın / Yön: Uğur Yücel 2006 Hokkabaz / Yön: Ali Taner Baltacı 2005 Organize İşler / Yön: Yılmaz Erdoğan TV 2009 Canım Ailem / Yön: Sadullah Celen / ATV 2008 Kolay Gelsin / Yön: Uğur Yücel / Kanal 1 2008 Sınıf / Yön: Metin Balekoğlu / Show TV 2007 Senden Başka / Yön: Jale İncekol / ATV 2005 Hırsız Polis / Yön: Türkan Derya / Kanal D 2004 Sevinçli Haller / Yön: Bora Tekay 2004 Görünmez Adam / Yön: Sadullah Şentürk 2003 Sultan Makamı / Yön: Aydın Bulut / Kanal D 2002 Unutma Beni / Yön: Türkan Derya TV Filmi 2008 Canım Ailem / TV Dizisi / Yönetmen: Sadullah Celen / ATV 2005 Hızlı Adımlar / Yön: Aydın Bulut Tiyatro 2007 Hisseli Harikalar Kumpanyası / Yön: Haldun Dormen 2006 BKM Mutfak'ta sahneye çıkmaya başladı. Reklam Kampanyası 2002 Eti Form Ödüller 2007 Sadri Alışık - "En İyi Yardımcı Kadın Ödülü" (Hayatımın Kadınısın) Ezgi Mola Resimleri --------------Tualimforum İmzam-------------- Yeniden gülmem için Beni baştan sevmen lazım....... |