Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu Maden Elazığ - Maden Vali Aydın Arslan İlköğretim Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu Maden Elazığ - Elazığ Maden Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu Elazığ Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ELAZIĞ / MADEN Adı: VALİ AYDIN ARSLAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KIZILTEPE KÖYÜ Telefon Numarası: 424 4514692 Faks Numarası: 424 4514692 E-mail Adresi: Web Adresi: - |