Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.11, 00:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator

Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Onur Saylak Biyografisi - Onur Saylak Hayatı - Onur Saylak Kimdir?

Onur Saylak Biyografisi - Onur Saylak Hayatı - Onur Saylak Kimdir?

Doğum Tarihi : 12 - 9 - 1977
Doğum Yeri : Ankara
Eğitim : Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitim gördü Üniversiteden ayrılarak şansını tamamen farklı bir alan olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde denedi Bu arada üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başladı (İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğu) Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı Hemen kabul gördü ve kendini tamamen oyunculuğa odakladı Bilkent Üniversitesi’nde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Getto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında, ve Bilkent Tiyatrosunda Nazım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dahil birkaç tiyatro oyununda yer aldı

Ödüller:

* En iyi erkek oyuncu / Yeşilçam Ödülleri (2009) / Sonbahar (2007) - Yusuf

* En iyi erkek oyuncu / SİYAD Ödülleri (2009) / Sonbahar - Yusuf

Oynadığı Diziler :

Nefes
Asi
Kod Adı Kaos
Hisarbuselik
Kod Adı
Ne Seninle Ne Sensiz
Aşk Buraya Uğramıyor
Yabancı Damat