Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu Tuzluca Iğdır - Tuzluca Şehit Üsteğmen Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu Tuzluca Iğdır - Iğdır Tuzluca Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu Iğdır Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: IĞDIR / TUZLUCA Adı: ŞEHİT ÜSTEĞMEN HAKAN ÖZKANER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukarı Mahalle Ş. E. Üsteğmen Hakan Özkaner İlköğretim Okulu Tuzluca/Iğdır Telefon Numarası: 476 3112171 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |