Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu Şemdinli Hakkari - Şemdinli Uğuraçan Yeşilbayır Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu Şemdinli Hakkari - Hakkari Şemdinli Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu Hakkari Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Uğuraçan Yeşilbayır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: HAKKARİ / ŞEMDİNLİ Adı: UĞURAÇAN-YEŞİLBAYIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLBAŞIR MEZRASI UĞURAÇAN KÖYÜ Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |