Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.11, 00:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi İstanbul Beyoğlu

Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi İstanbul Beyoğlu
İstanbul Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi

İstanbul Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi Bedrettin Mahallesi Ayni Ali Baba Sokakta kuruludur. Binanın alanı 2903 m2 dir. 1969 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından inşa edilmiştir. Okulumuz 1969–1970 öğretim yılında orta ve lise olarak Eğitim ve Öğretime başlamıştır.
1972–1973 Öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir. Daha sonra Orta kısım kapatılarak sadece liseye dönüşmüştür. Okulumuza özel bir isim verilmemiştir. Semtimiz Kasımpaşa olduğundan, Kasımpaşa Lisesi adı verilmiştir.

Okulumuz, gündüzlü ve karmadır.1993–1994 Eğitim Öğretim yılında Kredi ve Ders Geçme Sistemine geçmiştir.1999–2000 Eğitim Öğretim yılında, çevrenin ihtiyaçlarını ve çevre yapısı dikkate alınmış ve bir muhasebe bölümünün açılmasının yararlı olacağı düşünülerek Çok Programlı Lise haline getirilmiştir. Okulumuz, liseler içinde Beyoğlu ilçesinin en eski ikinci lisesidir.2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılının 1.döneminde İl Özel İdare tarafından Deprem Güçlendirmesi yapılmış, fiziksel anlamda bina yenilenmiştir.

Bedrettin Mahallesi Ayni Ali Baba Sokak No:2 Beyoğlu / İSTANBUL
Tel:0212 237 10 02
Fax:0212 237 10 03
E-mail:bilgi@kasimpasacpl.k12.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla