Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu Şehitkamil Gaziantep -Şehitkamil Hasan Celal Güzel Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu Şehitkamil Gaziantep - Gaziantep Şehitkamil Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu Gaziantep Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL Adı: HASAN CELAL GÜZEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRK MAH. 37 NOLU CAD. 114 NOLU SOKAK Telefon Numarası: 342 3412937 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |