Emine Ulusoy İlköğretim Okulu Şahinbey Gaziantep - Şahinbey Emine Ulusoy İlköğretim O Emine Ulusoy İlköğretim Okulu Şahinbey Gaziantep - Gaziantep Şahinbey Emine Ulusoy İlköğretim Okulu Emine Ulusoy İlköğretim Okulu Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emine Ulusoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emine Ulusoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emine Ulusoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Emine Ulusoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞAHİNBEY Adı: EMİNE ULUSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkmenler Mah. Salih Tanış Cad. No:73 Şahinbey/Gaziantep Telefon Numarası: 342 2210985 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |