Beraat Kandili Şiiri Beraat Kandili Şiiri Hazreti MUHAMMED ' e Peygamberlik beratı Verildiği gecedir adı: BERAT KANDİLİ Günahkârlık doldursa bu uçsuz Kâinatı Affına mazhar kılar HAK ' ka yalvaran dili Canların affı için eşsiz vesile olur Karanlık gecelerin beş aydınlık gecesi İnsan hayatıdır busevap, günah doludur, Beş kandil kullarının ALLAH ' a yakın sesi Peygamber olamazsınberatını al yeter Affının güvenciyle kabarmasın suç listen, Yalnız beş kandil değil ömründe tüm geceler Kurtuluşuna fırsat eğer ki sen istersen Beraat Kandili İle İlgili Şiir Şükürler olsun sana Allahım Eriştirdin yyine Beraat kandiline Gönlümde sensin dilimde hamd’ım Vardım vasfına yüce kemaline Tekrarına eriştir tekrar Allahım Gönüllere nur yağdır cemallere Ben senin aşkınla varım Eriştir cümleten Beraat kandiline Dualarla sabahı ettim Allahım Doyamadım senin aşkına sevgine Okumakla huzur buldum canlandım Gönlüm gül’dü aşık gönüllerine --------------Tualimforum İmzam-------------- Allah'ım Hakkımızda Hayırlısını Ver. Amin |