Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu Midyat Mardin - Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu Midyat Mardin - Mardin Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu Mardin Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MARDİN / MİDYAT Adı: VALİ KEMAL NEHROZOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Vali Kemal Nehrozoğlu İ.Ö.O Midyat / Mardin Telefon Numarası: 482 4642913 Faks Numarası: 482 4642913 E-mail Adresi: Web Adresi: - |