Füruzan Kınal İlköğretim Okulu Çınarcık Yalova - Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Ok Füruzan Kınal İlköğretim Okulu Çınarcık Yalova - Yalova Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Okulu Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Okulu Yalova Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çınarcık Füruzan Kınal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: YALOVA / ÇINARCIK Adı: ÇINARCIK FÜRUZAN KINAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇINARCIK FÜRUZAN KINAL İLKÖĞRETİM OKULU VALİ AKI CAD. ÇINARCIK-YALOVA Telefon Numarası: 226 2458185 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |