Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.07.11, 18:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Cevizli Revani

Cevizli Revani



Malzemeler:
- 1 su bardağı sıvıyağ
- 3 yumurta
- 1 çay kaşığı Piyale vanilin
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı Piyale un
- 2 su bardağı irmik
- Yarım paket Piyale kabartma tozu
- 1 su bardağı ceviz
- Şerbeti için:
- 4 su bardağı şeker
- 4 su bardağı su
- Limon suyu

Hazırlanışı:
Önce 1 su bardağı sıvıyağ, 3 yumurta, 1 çay kaşığı Piyale vanilin, 1 su bardağı şeker ve 1 su bardağı süt çırpılır. 1 su bardağı un, 2 su bardağı irmik ve yarım paket Piyale kabartma tozu ve 1 su bardağı ceviz daha sonra eklenir. Karışımı yüksek kenarlı bir payreks kaba boşaltın. 170° de 45 dakika pişirin. 4 su bardağı şeker ve 4 su bardağı suyu kaynatın. Şerbeti 20 dakika kadar kaynatın ve içine limon suyu ekleyin. Soğumaya bırakın. Sıcak revaninin üzerine dökün. Revani sıcak, şerbet soğuk olacak.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla