--->: Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Yapayalnızım Darmadağın bir hayat yaşıyorum, Sensizlik beynimi kurşun gibi deliyor, Her nereye baksam hatıralar gözüme geliyor, Dayanılmaz acılar çekiyorum, Her gün içiyorum unuturum diye Ama olmuyor,sensiz olmuyor Yalvarırım sevgilim geri dön bana, Ben sensiz neylerim sevgilim Yalvarırım,geri dön bana, Ne olur bırakma beni yalvarırım yar Şimdi ben sensiz, yapayalnızım Ellerim sensiz gözlerim sensiz Bu kalp dayanır mı bebegim benim Geri dön sevgilim her şeyim benim Bitmek bilmiyor içimdeki bu acı, Yarabbim dayanmıyor ne yapacam ben, Bitsin artık bu işkence sensizim zaten, Allah'ım yardım et ne olur bana Şimdi ben sensiz, yapayalnızım Ellerim sensiz gözlerim sensiz Bu kalp dayanır mı bebegim benim Geri dön sevgilim her şeyim benim Şiir Her günüm mutsuz geçiyor, Yaralı kalbim hiç bir şeyi dinlemiyor, Sadece bildigim bu yürek,bu can,bu beden onu deliler gibi seviyor, Hiç mi içi sızlamıyor, Hiç mi kalbi beni aramıyor, O günleri hatırlayıp ben onsuz yapamam demiyor, söyle nedensiz gitmelerin günahı yok mu? Şimdi ben sensiz, yapayalnızım Ellerim sensiz gözlerim sensiz Bu kalp dayanır mı bebegim benim Geri dön sevgilim her şeyim benim Selçuk Şahin |