--->: Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Her Şeyim Sensin Her Şeyim sensin canım sevgilim Sonu ölüm olsa yine seni severim Yanlız güneş şahit sevgimin gücüne Ugruna hayatımı feda ettim Yanlız güneş şahit sevgimin gücüne Ugruna hayatımı feda ettim Yanlız senin için agladım ben Yanlız senin için kahroldum ben Aşkımız için sevdamız için Sevgimiz için içiyorum ben Kaybolup giderken bir rüya gibi Filizlenmiş gözlerim yanıyorum ben Yanlız güneş şahit sevgimin gücüne Ugruna hayatımı feda ettim Yanlız güneş şahit sevgimin gücüne Ugruna hayatımı feda ettim Yanlız senin için agladım ben Yanlız senin için kahroldum ben Aşkımız için sevdamız için Sevgimiz için içiyorum ben Aşkımız için sevdamız için Sevgimiz için içiyorum ben İnan bana sensiz bir günüm mutlu geçmiyor Bu kalp seninle yaşadı seninle de ölmek istiyor O bakışın o gülüşün Bir de gözlerime bakıp seni deliler gibi seviyorum deyişin Aklımdan hiç çıkmıyor Öl de dizlerinin önünde öleyim Gel de bir saniye durmam gelirim İste kapında kölen olurum Ayrılalım deme işte o zaman kendimi vururum Yanlız senin için agladım ben Yanlız senin için kahroldum ben Selçuk Şahin |