--->: Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Döktür Döktür Disko tam dolmuş güzeller coşmuş Her genç kendine fıstık bulmuş Onu bunu boşver biri var orda Şıkır şıkır sallanıyor uf benlik bu Kafayı da yiyecem votkayı dikecem Usulca yavaşça yanına da gidecem Bak göreceksin kafaya da alacam Muzik te gelsin bak nasıl coşacam Döktür döktür sagdan soldan Kıvır kıvır kıvır hadi yine baştan Döktür döktür sagdan soldan Kıvır kıvır kıvır hadi yine baştan Gel hadi gel gel bizim parti ye gel Esmeri sarışını hepsi bir arada Ben bu geceye hoş sarhoş olmuşum Tutmayın sakın beni ben o güzele vurulmuşum Oh bee dikkatini çektim Yavaş yavaş çıtır çıtır yanıma geldi Yaklaştı yanıma fısıldadı kulagıma Tam benliksin dedi yaşadım bu gece Döktür döktür sagdan soldan Kıvır kıvır kıvır hadi yine baştan Döktür döktür sagdan soldan Kıvır kıvır kıvır hadi yine baştan Gençler oynasın kızlar kıvırsın Bütün yürekler kıpır kıpır çarpsın Renkler ışıklar bugün bambaşka Kafayı da uçurdum boşver takma Onu bunu boşver biri var orda Ne yapsam ne etsem aklım fikrim onda Gitsem mi gitmesem mi al beni yanına Sesler bokslar geliyor zurna Döktür döktür sagdan soldan Kıvır kıvır kıvır hadi yine baştan Döktür döktür sagdan soldan Kıvır kıvır kıvır hadi yine baştan Onu bunu boşver biri var orda Ne yapsam ne etsem aklım fikrim onda Gitsem mi gitmesem mi al beni yanına Sesler bokslar geliyor zurna Selçuk Şahin |