--->: Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Bir Daha Nasılda sildim,nasılda inandım Ben bunları hak edecek ne yaptım Suçum seni sevmekse uğrunda ölmekse Yaşayamam bu çilelerle bensiz mutlu ol Bir daha sever miyim,bir daha özler miyim Çektiğim acılar,çektiğim çileler Unuttum sanma unutamam ki Nasılda bu seven kalbi terk ettin Seninle beraber yemin etmiştik O sözlerin yalanmış şimdi anladım Kim sevecek söyle seni eller mi yalan Bir daha sever miyim,bir daha özler miyim Çektiğim acılar,çektiğim çileler Unuttum sanma unutamam ki Ben bu güne kadar senin mutlu olman için her şeyi yaptım Tırnağına zarar gelmesin diye,gözünden bir damla yaş akmasın diye canımı bile ortaya koydum Sen ise bunları hiçe sayıp beni bir zavallı gibi,bir köpek gibi kenara attın Allahım,değmezmiş ona,değmezmiş bunca senelere,lanet olsun ne yapacağım ben şimdi,nasıl yaşarım nereye,giderim inşallah seninde bir gün her şeyin mahfolur,inşallah yaşadığın benim gibi her şeyin haram olur Bana verdigin bütün çileleri,bütün dertleri,bir gün çekip perişan olup dayanamaz ölürsün Bir daha sever miyim,bir daha özler miyim Çektiğim acılar,çektiğim çileler Unuttum sanma unutamam ki Selçuk Şahin |