Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Selçuk Şahin Şarkı Sözleri Ağlamanın Faydası Yok Bunu ummazdım senden nasıl göz yumdun beni terk ederken Aglamanın faydası yok sensizlik bana çok zor Yaşamanın faydası yok Nasılda beni çaresiz bıraktın Beni biraz olsun hiç mi sevmedin? Aahh Beni dünyada yalnız bıraktın Beni bu hallere getiren sensin Sende yalancı çıktın Anladım ki sende vefasızsın Aahh Ağlamanın faydası yok Sensizlik bana çok zor Yaşamanın faydası yok Aşk sevipte terk etmek degil Ömür boyu sevmek için Gülü çürütmek için degil hatırlamak için Menfaat için degil Uğrunda ölmek içindir aşk Sen aşk nedir bilir misin? Bilemezsin! Çünkü bilseydin seni sevdigim kadar En az sende beni severdin Uğrunda ağladığım kadar Hiç olmazsa bir damlacık yaş dökerdin Ne diyeyim bebegim Demek ki yollarımız buraya kadarmış Demek kaderimiz böyle yazılmış Şunu bil sevdigim Seni sevdim hemde deliler gibi sevdim Sevecegim hasretinden yok olsam bile Sen bir başkasının olsan bile Seni her geçen gün daha çok seveceğim Daha çok sevecegim Selçuk Şahin |