Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bandırma Balıkesir - Balıkesir Bandırma Zübeyde Hanım Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bandırma Balıkesir - Balıkesir Bandırma Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ZÜBEYDE HANIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ihsaniye Mah. 45. Sokak No:6 Bandırma Balıkesir Telefon Numarası: 266 7183383 Faks Numarası: 266 7153501 E-mail Adresi: Web Adresi: - |