Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.05.11, 02:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ampute Futbol-İstanbul Özürlülerspor 2 Ankara Karagücü 1

Ampute Futbol-İstanbul Özürlülerspor 2 Ankara Karagücü 1

Ampute Futbol Super Ligi'nde İstanbul Özürlülerspor Lig İkincisiAnkara Karagücü'nü 2-1 Yendi.




Ampute futbol super ligi'nde İstanbul Özürlülerspor lig ikincisiAnkara karagücü'nü 2-1 yendi.Geçtiğimiz haftalarda lig birincisi Ankara -Yenimahalle'yi de deplasmanda 3-2 yenerek destan yazan İsös,şampiyonluğa oynayan Başkent'in iki takımını da yenerek yeni başarıya imza atmış oldu.



AMPUTEYE İLGİ ARTIYOR

Zeytinburnu Hasan Doğan Tesisleri'nde oynanan maçı İbb meçlis üyelei,Zeytinburnu Belediyesi Meclis üyeleri,Zeytinburnu gençlik spor İlçe Müdürü Seyfettin AKDEMİR,1.Ordu Komutanlığı ile 66.mknz.P.Tuğ.(bg) Komutanlığı Komutan ve Askerleri,TRYİAD Derneği'nden Saadettin SÖKMEN,Köprülüler Derneği'nden Sadık AVCI ve Sadık UZAR,Zeytinburnu Mahalle Muhtarları,REİS gida ve KOZA KOLEJİ temsilcileri,Zeytinburnu merkez TELEKOM'dan Salih Zeki DURMUŞOĞLU,ALO AFİŞ (BEZ AFİŞ) 'ten Ali GÜNDÜZ, Ankara Karagücü takımı yneticileri,İSÖS Başkanı Ahmet KORKMAZ ,Genel Sekreter Ali KALKMAZ, YönetimdenElif KALAYCIOĞLI ve Nail KARABULUT, teknik kadrodan Kemal ÇİÇEK VE 1OOO' i aşkın seyirci topluluğu izledi.



DERBİ KRALI İSÖS!...

Deplasmanda Ampute Futbol Super Lig 1.si Ankara-yenimahalleyi 3-2 yenen İstanbul Özürlülerspor,sahasında ağırladığı Ankara-Karagücü'nü de 2-1 yenerek zirvedekileri yenme başarısını gösterdi.

İstanbul'da oynanan maçın ilk yarısı Eray ve Barış'ın golleriyle 1-1 sona erdi.

2.yarıya hızlı giren İSÖS' te Eray kendisinin ve takımının 2. golünü atıp skoru belirledi 2-1



ANNELERE GÜL VE SEVGİ SELİ!...

Maça " dünyalar güzeli annelerimizin anneler gününü kutlarız afişi ile çıkan İsös takımı tribünleri hınca hınç dolduran seyircilerden büyük alkış aldı.Yöneticileri de tüm anneler gül armağan etti.



SİZE BU YAKIŞIR...

İsös Başkanı Ahmet KORKMAZ , yaptığı açıklamada " 2.yarının en istikrarlı takımı olduklarını ve centilmence geçen mücadelerinden dolayı her iki takım futbolcularını ve katkılarından dolayı tribünleri dolduran seyircilere teşekkür ederim " dedi.KORKMAZ .gelecek yıl İsös'ün şampiyonluğa oynayacağını ifade etti.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla