| --->: Mehmet Gençsoy Şiirleri - Mehmet Gençsoy Şiir - Mehmet Gençsoy Seçme Şiirleri Beni Sevme Beni sevme,sen git uğruna öleni sev Her zaman yücelteni bağrına bas Beni sevme git sana mutluluk vereni sev Sen git, benim gibi sevgiden kaçanları sev Beni sevme sana yazık olur gülüm Solarsın bir gün ağlarsın gülüm Beni sevme, git sana umut verenleri sev Ben seni sevmişim ne fark eder sen kalbindekini sev Beni sevme, gözlerine şiir yazanı sev Kaç benden,seni uzaklardan arayanı sev Beni sevme,git sana dünyaları vereni sev Hatırlatma sakın beni, gözlerine bakamayanı sev Beni sevme yollarda seni arayanı sev Boş ver anlama beni,sensizliğe ağlayanı sev Beni sevme, git sana seni seviyorum diyeni sev Aklına bile getirme beni, seni unutamayanı sev Beni sevme uykuya senin gözlerinle dalanı sev Yaklaşma sakın bana senden kaçanı sev Beni sevme, git senin için her şeyden vazgeçeni sev Bana acı, senin ismini duymak istemeyeni sev Beni sevme senin için başkalarına maskara olanı sev Kork benden, sana nefretle bakmaya çalışanı sev Beni sevme, git seni her şeyden kıskananı sev Yalvart beni, kaybetmemek için önünde diz çökeni sev Beni sevme, seni yüceltip de her gün eriyeni sev Nefret et benden unutmak için nefreti seçeni sev Beni sevme, git deli gibi yollarda seni arayanı sev Ağlat beni senin için senden vazgeçeni sev Mehmet GENÇSOY |