Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.11, 23:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Sultan Baklası

Sultan Baklası

Malzemeler

• 1 kg taze bakla
• 2 deme! laze soğan
• 1 demet taze nane
• 1 demet dereotu
• 1 çorba kaşığı un
• 1 adet kesme şeker
• 1 su bardağı zeytinyağı
• tuz
• 1 kase sarmısaklı



Sultan Baklası Tarifi
1 Baklaların kılçıklarını ayırın. Limonlu suya koyun.
2 Tencerenin altına ince kıyılmış dereotu ve naneyi yayın. Üzerine baklaları dizin. En üste ise irice doğram niş soğanları koyun. Tuz, şeker ve unu ekleyin. Zeytinyağını üzerinde gezdirin. Üstünü geçecek kadar su ekleyin ve üzerini yağlı bir kağıtla kapatın, 1,5 saat kısık ateşte pişirin.
Soğuyunca servis tabağına alın. Sarımsaklı yoğurda birlikte servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla