Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.03.11, 16:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator

Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 7187
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:132
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Tülay Sert Biyografisi - Tülay Sert Kimdir - Tülay Sert Özgeçmişi - Tülay Sert Hayatı

Tülay Sert Biyografisi - Tülay Sert Kimdir - Tülay Sert Özgeçmişi - Tülay Sert Hayatı

1974 Zonguldak’da doğdu. Eğitimini Zonguldak’da tamamladı. Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, El Sanatları Öğretmenliği yaparak iş hayatına başlayıp ; Alanya, Manavgat ve Antalya’da faaliyet gösteren Hedef Otomotiv A.Ş’ne girdi. Bu kurumda 13 yıldan bu yana Genel Müdür olarak çalışıyor. Tülay Sert ayrıca, Karayol Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD Şti nin de sahibi.

17 yıllık iş hayatında başarısını çeşitli ödüllerle taçlandırdı. Yenilikçi kişiliği her zaman ön plana çıkan ve ürettiği projelerle ilklere imza atan Tülay Sert, Antalya İş Kadınlar Derneği (ANTİKAD) üyesi, kurucusu olduğu Akdeniz SosyalEğitim, Kültür, Yardım ve Dayanışma Derneği (ASEK) Yönetim Kurulu Başkanı.

İşadamı Uğur Sert ile evli olan Tülay Sert, iki çocuk annesi.
TRürk siyaset hayatında kadının ayrı ve özel bir yeri olması gerektiğine inanan TülaySert, Büyük Atatürk’ün Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkını kazandırdığı 5 Aralık tarihinde bizzat Genel Başkan Kemal kılıçdaroğlu’nun rozet takması ile CHP’ne girdi.

Tülay Sert 1974 Zonguldak doğumlu. Evli ve iki çocuk annesi olan Tülay Sert, 1996'dan buyana Antalya'da yaşıyor ve otomototiv sektöründe çalışıyor.

Not: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla