Konu
:
Baharatlı Bulgur Pilavı
Tekil Mesaj gösterimi
15.03.11, 23:35
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Baharatlı Bulgur Pilavı
Baharatlı Bulgur Pilavı
MALZEMELER
1 su bardagi pilavlik bulgur
1'er tatli kasigi -istege göre azaltilip çogaltilabilir- baharatlar. (Kirmizi
biber, kekik, karabiber, nane )
tereyagi
etsuyu veya et bulyon
arzuya gore bir domates (soyulmus ve kup kup dogranmis) ya da bir
yemek kasigi salça
2 su bardagi su veya etsuyu
YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini teflon tencerede kizdirin. Ardindan temizleyip yikayip
süzdügünüz bulguru kavurun. Baharatlari ve tuzu ekleyip et suyunda
ezdiginiz salçayi veya domates parçaciklarini ekleyin. Hafif ateste pisirip
demleyin.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul