Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.03.11, 23:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Baharatlı Bulgur Pilavı

Baharatlı Bulgur Pilavı


MALZEMELER
1 su bardagi pilavlik bulgur
1'er tatli kasigi -istege göre azaltilip çogaltilabilir- baharatlar. (Kirmizi
biber, kekik, karabiber, nane )
tereyagi
etsuyu veya et bulyon
arzuya gore bir domates (soyulmus ve kup kup dogranmis) ya da bir
yemek kasigi salça
2 su bardagi su veya etsuyu




YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini teflon tencerede kizdirin. Ardindan temizleyip yikayip
süzdügünüz bulguru kavurun. Baharatlari ve tuzu ekleyip et suyunda
ezdiginiz salçayi veya domates parçaciklarini ekleyin. Hafif ateste pisirip
demleyin.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla