Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.03.11, 18:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kabaklı Rulo Börek

Kabaklı Rulo Börek



MALZEMELER
6 adet kabak
2 demet maydanoz
1 su bardağı beyaz peynir
1 su bardağı süt
1 demet dereotu
2 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı çörekotu
3 adet yufka
Tuz
Karabiber


SOS İÇİN,
3 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt


Kabakları soyduktan sonra rendeleyin Tuz ekleyip, ovun.
Kabakların üzerine süt ve unu ilave edit karıştırın. Karabiber, tuz, sıvıyağ, dereotu ve ince kıyılmış maydanozu ekleyin.
Yumurta, sıvıyağ, süt ve yoğurdu derin bir kapta iyice çırpın.
Yufkalardan bir tanesini tezgahın üzerine serip her tarafına börek harcından sürdükten sonra, ikiye katlatıp D şekline getirin. Üzerine kabaklı harçtan koyup, yufkanın iki tarafını içe doğru katlayın ve kalınca sarın. Diğer iki yufkaya da aynı işlemi uygulayın, üzerine kalan sostan sürüp, çörekotuyla süsleyin
175 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla