| Ümit Altay Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Antalya Alanya Ümit Altay Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Antalya Alanya Okulumuz Antalya Alanya ilçesi Konaklı Beldesinde eğitimine devam etmektedir.Uygulama Otelimiz yaz-kış açık olup,Sivil ve resmi bütün vatandaşlarımızın hizmetindedir. Uygulama Oteli odalarında klima,tv,mini bar,fön,telefon,oda servisi ve 24 saat sıcak su mevcut olup,Restorantımızda Açık Büfe Kahvaltı,öğle ve akşam yemeklerinde Ala Carte servisimiz ve çocuk ve büyük havuzumuzla siz değerli misafirlerimize öğrencilerimizle birlikte hizmet sunmaktayız. Okulumuzda 9. sınıf tüm genel, meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında olduğu gibi ortaktır. 9. sınıfın sonunda öğrenci ilgi duyduğu alanı belirler ve 10. sınıfta bu alanda eğitim-öğretime başlar. Alanda yer alan tüm dallara yönelik ortak yeterlikleri kazandıran dersler ağırlıklı olarak 10. ve 11. sınıfta verilmektedir. 12. sınıfta diplomaya götüren meslekî yeterlikleri içeren dersler yer almaktadır. Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Liselerinde öğrenim gören öğrenciler, sektörün özelliği doğrultusunda; her yıl turizm bakımından hareketsiz olan Ekim-Mart ayları arasındaki altı aylık sürede okulda eğitim görürlerken; turizm mevsimi ile birlikte, Nisan-Eylül ayları arasındaki ikinci altı aylık dönemde turizm işletmelerinde uygulamalı eğitim görmektedirler. OKULUMUZDA UYGULANAN ALAN VE DALLAR DALLAR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZ. EĞLENCE HİZMETLERİ ALANLAR Mutfak, Servis Bar Pastacılık Animatörlük Çocuk Animatörlüğü ÖnBüro Kat Hizmetleri Adres: Telatıye Mah.Istıklal Cad.No: 30 Konaklı / Alanya Tel: 0 (242) 565 25 00 Faks: 0 (242) 565 37 91 - 565 20 98 E-Posta: 215596@meb.gov.tr umitaltay@hotmail.com Anasayfa |