Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.11, 05:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Fener Balıklı Lazanya

Fener Balıklı Lazanya
Fener Balıklı Lazanya İçin Gerekli Malzemeler;
* 400 gr. fener balığı filetosu
* 8 adet lazanya
* 2 adet domates
* 2 adet sivri biber
* 1 diş sarımsak
* 1 adet küçük boy soğan
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz,
* Karabiber
* 100 gr. kasar peynir
* Galeta unu
Fener Balıklı Lazanya Tarifi; Fener balığı filetosunu ve kabuğu soyulmuş domatesi küçük kuşbaşı şeklinde doğrayın. ince doğranmış soğanı zeytinyağında hafif pembeleştirin, sarımsağı, ince kıyılmış biberi ve fener balığını ilave edip 3 dakika sote edelim. Domates, tuz ve karabiber ekleyip 2 dakika daha pişirin.Lazanyayı haşlayıp, süzelim.Lazanyaları üst üste gelmemesine dikkat ederek tek sıra halinde yağlanmış tepsiye dizin. Balıklı harcın yarısını yayın. Üzerine 1 kat daha lazanya yerleştirin. Bu işlemi er üste lazanya gelecek şekilde 1 kez daha tekrarlayın. Lazanyanın üzerine rendelenmiş kasar peyniri döküp, galeta unu serpin.Fener balıklı lazanyayı 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Dilimledikten sonra sıcak olara servis yapabilirsiniz.

Konu AnGeL tarafından (16.02.11 Saat 05:38 ) değiştirilmiştir..
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla