| Hatice Bayraktar Anadolu Teknik Lisesi Ve Endüstri Meslek Lisesi Kocaeli Gebze Hatice Bayraktar Anadolu Teknik Lisesi Ve Endüstri Meslek Lisesi Kocaeli Gebze Okulumuz BAYRAKTARLAR HOLDİNG yönetim kurulu başkanı Sayın İzzet BAYRAKTAR tarafından "Eğitime % 100 Destek Kampanyası" çerçevesinde eşi Hatice BAYRAKTAR ?a ithaf en TOSB sanayi bölgesi içinde yaptırılıp tam donanımlı olarak eğitim hizmetine tahsis edilmiştir. 2006 yılında yapımına başlanıp bitirilen okulumuz 2007-2008 öğretim yılında Anadolu Teknik Lisesi Makine Teknolojisi Bölümüne 30 öğrenci ve Endüstri Meslek Lisesi Makine Teknolojisi Bölümüne 120 öğrenci alınarak Eğitim-Öğretime başlaMIŞTIR. Okulumuz tam faaliyete geçtiğinde toplam 540 öğrencimiz olacak. Okulumuz Teknik Özellikleri : Ø18 Sınıf (30 Kişilik Sınıflar) Ø1 Çok Amaçlı Salon Ø1 Yabancı Dil Laboratuarı Ø1 Bilgisayar Laboratuarı Ø1 Biyoloji-Kimya-Fizik Laboratuarı Ø1 Teknik Resim Laboratuarı Ø1 Tarih ? Coğrafya Sınıfı ve Ø1 Atölyeden oluşmaktadır. Adresi : TOSB ( TAYSAD) Organize Sanayi Bölgesi Şekerpınar Gebze / KOCAELİ Okul İletişimi: Müdür Tel : 0.262. 658 82 83 Santral : 0.262. 658 89 88 Fax : 0.262. 658 09 52 E-Mail : hbayraktareml@hotmail.com Web: : http://www.hbayraktar.k12.tr |