Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu Adapazarı Sakarya - Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu Adapazarı Sakarya - Sakarya Adapazarı Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu Sakarya Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAKARYA / ADAPAZARI Adı: ERENLER 50.YIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Erenler Mah. Erenler Cad. No:78 Erenler/Adapazarı Telefon Numarası: 264 2410773 Faks Numarası: 264 2410614 E-mail Adresi: Web Adresi: - |