Konu
:
Tavuklu Fırın Makarna
Tekil Mesaj gösterimi
13.12.10, 20:56
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Tavuklu Fırın Makarna
Tavuklu Fırın Makarna
Malzemeler:
1 tavuk göğsü
1 Orta boy soğan
1 Kutu konserve bezelye
1 Adet havuç
Fırın makarna
Beşamel sos
Kaşar peynir rendesi
Sıvıyağ
Hazırlanışı:
Sıvıyağda önce yemeklik doğranmış soğan kavrulur, sonra küp küp doğranmış havuç, bezelyeler ve küçük parçalar halinde doğranmış tavuk göğsü ilave edilir. Fırın makarna az tuzlu suda haşlanır. Makarna haşlanırken beşamel sos hazırlanır.Fırın kabına makarnanın yarısı konur. Üzerine kavrulmuş tavuk harcı yerleştirilip beşamel sosun yarısı üzerlerine dökülür. En üste kalan makarnanın tamamı yerleştirilir. Daha sonra kalan başamel sosun hepsi eşit bir şekilde sürülür.200 derece fırında 25 dk pişirildikten sonra kaşar peynirleri üzerine serpilir ve 10 dk. daha fırına verilir.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul