| Sinop Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Sinop Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Sinop Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Sinop Dikmen'deki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Dikmen'de bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Dikmen'deki Öğrenci Yurtları ve Dikmen öğretmenevleri, Dikmen'de çalışan öğretmenler ve Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Dikmen resimleri ve Dikmen ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SİNOP / DİKMEN Adı: Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü / Dikmen Telefon Numarası: 368 7712157 Faks Numarası: 368 7712182 E-mail Adresi: Web Adresi: dikmen.meb.gov.tr |