Mersin Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Mersin Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Mersin Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Mersin Aydıncık'taki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Aydıncık'ta bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Aydıncık'taki Öğrenci Yurtları ve Aydıncık öğretmenevleri, Aydıncık'ta çalışan öğretmenler ve Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Aydıncık resimleri ve Aydıncık ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / AYDINCIK Adı: Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: İlçe Milli Eğitim Müd. Aydıncık/Mersin Telefon Numarası: 324 8413291 Faks Numarası: 324 8413292 E-mail Adresi: Web Adresi: aydincik.meb.gov.tr |