| Kırıkkale Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adre Kırıkkale Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Kırıkkale Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Kırıkkale Balışeyh'teki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Balışeyh'te bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Balışeyh'teki Öğrenci Yurtları ve Balışeyh öğretmenevleri, Balışeyh'te çalışan öğretmenler ve Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Balışeyh resimleri ve Balışeyh ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRIKKALE / BALIŞEYH Adı: Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: SAMSUN YOLU HÜKÜMET KONAĞI KAT: 5 Telefon Numarası: 318 7137441 Faks Numarası: 318 7137442 E-mail Adresi: Web Adresi: baliseyh.meb.gov.tr |