Hatay Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Hatay Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Hatay Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Hatay Antakya'daki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Antakya'da bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Antakya'daki Öğrenci Yurtları ve Antakya öğretmenevleri, Antakya'da çalışan öğretmenler ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Antakya resimleri ve Antakya ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: Hatay / Antakya Adı: Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: antakya.meb.gov.tr |