| Diyarbakır Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adres Diyarbakır Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Diyarbakır Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Diyarbakır Bismil'deki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bismil'de bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Bismil'deki Öğrenci Yurtları ve Bismil öğretmenevleri, Bismil'de çalışan öğretmenler ve Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Bismil resimleri ve Bismil ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DİYARBAKIR / BİSMİL Adı: Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: Fatih Mah. Bismil Telefon Numarası: 412 4153987 Faks Numarası: 412 4152595 E-mail Adresi: Web Adresi: bismil.meb.gov.tr |