Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Bursa Yıldırım'daki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yıldırım'da bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Yıldırım'daki Öğrenci Yurtları ve Yıldırım öğretmenevleri, Yıldırım'da çalışan öğretmenler ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Yıldırım resimleri ve Yıldırım ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / YILDIRIM Adı: Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: KARAAĞAÇ MAH. İPEKÇİLİK CADDESİ NO:40 YILDIRIM/BURSA Telefon Numarası: 224 3293235 Faks Numarası: 224 3294090 E-mail Adresi: Web Adresi: yildirim.meb.gov.tr |