| Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Aydın Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Aydın Karpuzlu'daki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Karpuzlu'da bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Karpuzlu'daki Öğrenci Yurtları ve Karpuzlu öğretmenevleri, Karpuzlu'da çalışan öğretmenler ve Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Karpuzlu resimleri ve Karpuzlu ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARPUZLU Adı: Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü / Karpuzlu Telefon Numarası: 256 7412616 Faks Numarası: 256 7412154 E-mail Adresi: Web Adresi: karpuzlu.meb.gov.tr |