| Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon Numarası Faks Numarası ve Adresi Aydın Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde; Aydın Buharkent'teki tüm anaokuları, ilköğretim okulları ve liselerin adreslerine, telefonlarına, mail ve internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Buharkent'te bulunan rehberlik ve halk eğitim merkezleri, kurslar, dersaneler, Buharkent'teki Öğrenci Yurtları ve Buharkent öğretmenevleri, Buharkent'te çalışan öğretmenler ve Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan yönetici ve idari personel hakkında bilgiler bulunmaktadır. Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgli duyurular, ihale ilanları, öğretmen atamaları, Buharkent resimleri ve Buharkent ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BUHARKENT Adı: Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adresi: Hükümet Konağı Buharkent / Aydın Telefon Numarası: 256 3913995 Faks Numarası: 256 3912921 E-mail Adresi: Web Adresi: buharkent.meb.gov.tr |